Trötthet

Idag är jag väldigt trött. Jag var tvungen att gå upp en timme tidigare än vanligt eftersom jag började jobba tidigare så att jag kan gå tidigare. Ska iväg på inskrivning för min Cambridge.

Det värsta med att på i ett litet samhälle som jag gör är att allting är väldigt långt bort. Nästan allting är cirka en timmes resväg härifrån, så även stället dit jag ska angående Cambridge.

Sedan hjälpte det knappast att jag stannade uppe lite för länge igår för att prata med R (killen i England som jag pratar/flirtar med). Det är lite jobbigt ibland att han bor i England eftersom de är en timme efter oss så våra “chats” blir lite sena. Men det är värt det.

Tycker inte om att köra bil längre sträckor nu för tiden. Tröttheten gör att jag blir osäker och jag är rädd att somna. En gång somnade jag till en sekund, men som tur var hade vägen sådana där linjer som låter när man kör över dem och man vaknar till. Men sedan dess tycker jag det är extra otrevligt att köra långa sträckor. Får sätta på hög musik så kanske jag kvicknar till!

Jobbar fortfarande på att dricka tillräckligt med vatten. Tre liter säger dem.. det är ju hur mycket som helst! Dessutom gör det att jag springer på toa var tionde minut.. känns det som i alla fall!

This entry was posted in In Swedish. Bookmark the permalink.

One Response to Trötthet

  1. Hannah says:

    Obehagligt att du är så trött när du kör! Det är ju farligt. Var försiktig! Ha helst med någon annan i bilen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>